Hupola Pihenő Bucsuta

Zala megye Bucsuta községében, dombok és völgyek között az erdő aljában várjuk a pihenni és kirándulni vágyókat. A település festői környezete, a vidék nyugalma fogadja az ide érkezőket. Szívesen látunk családi, baráti társaságokat, pedagógus kísérővel érkező gyerekcsoportokat.

Szálláshelyünk a Falusi Vendéglátók Zala Megyei Egyesületének vendégháza, melyben hat, 2-3 férőhelyes szobát, és közös társalgót alakítottunk ki. A vizesblokk külön épületben van. A füves udvar sátorverésre is alkalmas.

A környékkel erdei sétákon, kerékpárutakon ismerkedhetnek. Autóval érkezőknek ajánljuk Bázakerettyén termálfürdőt, a Budafapusztai arborétumot, a kistolmácsi tavat, Zalaegerszegen a skanzent és a viziparkot, illetve termálfürdőt.

Nyaranta kézműves táborokat tartunk, melynek programját pedagógus, vagy felnőtt kísérővel érkező max. 10-14 fős gyermekcsoportoknak szervezünk.

Foglalkozásainkon kézműves hagyományokat elevenítünk fel. Megismerkedhetnek olyan technikákkal, amelyekkel szabadidejükben bármikor szép ajándékokat készíthetnek.

A tevékenységhez az anyagokat, eszközöket biztosítjuk.

Turnusaink egyhetes váltásban vasárnaptól szombatig tartanak, de külön kérésre - amennyiben időben jelzik - ezen módosíthatunk.

Minden nap 4 órás időtartamban tartjuk a foglalkozásokat, melyek a következők:
gyöngyfűzéssel lánc játékállatka készítés (pl. kulcstartó)
szövéssel kereten tarisznya
fonással tarisznyapánt
kártyaszövéssel fejpánt
indián csomózással karkötő
a kerti kemencében cipósütés
tábortűznél szalonnasütés, stb.

Az egyhetes táborozás költsége 14.000,- Ft, amely tartalmazza a programok költségét, a szállást és napi egyszeri étkezést (ebéd).

A önkormányzat új, jól felszerelt étkezdéje néhány perc távolságra van, ahol előzetes megbeszélés szerint ebédet rendelhetnek. A reggeli és a vacsora önellátó, de megoldható a közeli bolt vezetőjével, illetve a polgármesterasszonnyal megbeszélve.

A kísérő kolléga részvételét térítésmentesen biztosítjuk.

Pihenőhelyünk június 1-től szeptember 15-ig üzemel. Megközelíthető Nagykanizsáról vagy Zalaegerszegről menetrendszerinti autóbuszjárattal.

A szolgáltatások ára:
szálláshely a faházban 1.000,- Ft/fő/nap
sátorhely 300,- Ft/nap
kézműves foglalkozás 1.000,- Ft/fő/nap

Érdeklődésüket, jelentkezésüket az alábbi címen, valamint telefonszámon várjuk:
1118 Budapest, XI. Brassó u 169-179/b fsz. 3
+36 1 329-3965, +36 20 347-3888

Kiss Gyuláné
táborvezető